2021-06-26 07:35:56• hírek • MTI

Megkéseltek több embert a németországi Würzburgban

Megkéseltek több embert pénteken a németországi Würzburgban, a feltételezett elkövetőt elfogták.

A Bajorország tartományi város rendőrségének tájékoztatása szerint a feltételezett elkövető egy Würzburgban élő, 24 éves szomáliai származású fiatalember. Három embert megölt, több embert megsebesített. A rendőrök leterítették egy lövéssel. Nincs életveszélyben. Nincsenek arra utaló jelek, hogy lettek volna társai - közölte a rendőrség. Egyben kérték, hogy senki ne terjesszen felvételeket a würzburgi belvárosban történt esetről. "Kérjük, tiszteljétek az áldozatok magánszféráját" - írták a Twitteren.


Markus Söder bajor tartományi miniszterelnök ugyancsak a Twitteren azt írta, hogy kormánya együtt gyászol az áldozatok hozzátartozóival, és reménykedik a sebesültek felépülésében. Mint írta, köszönet illeti a rendőrséget a gyors beavatkozásért, és "nagy köszönet és tisztelet a sok polgárnak, akik elszántan szembeszálltak az elkövetővel".


A Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság rendőrségi forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a feltételezett elkövető pszichikailag zavart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: